Welmax

0
252
велмакс лукс еоод пловдив (2)

Тенджерите на фирмаWelmaxса познати от години на пазара като съдове с най-високо качество, издръжливост и модерен красив дизайн. Клиентите могат да избират измежду 3 комплекта: Premium, PremiumLuxи, PremiumPlus. Освен това съществува възможност за закупуване на единични съдове, в зависимост от нуждите.

велмакс лукс еоод пловдив

Освен тенджери и тигани офертата наWelmaxвключва и:
– Тава на няколко нива – идеална за печени ястия
– Тавичка за лазаня – за всякакъв вид запеканки и лазаня
– уок – за любителите на азиатска кухня и не само
– Мултивар – съд за експресно готвене (свинско със зеле или боб може да се приготви само за 15 минути!).

Всички съдове за изработени от благородна стомана с най-високо качествои антисептични свойства, устойчива на надрасквания и загаряния.
За по-голямо удобство на потребителите в капаците са вградени термометри, а дръжките не се нагряват.
Съдовете са приспособени за здравословно готвене, затова по лесен и удобен начин в тях могат да се приготвят и ястия на пара.
Грил тиганът е чудесна алтернатива на традиционната скара – зеленчуците и месата са меки и сочни, но без вреден дим и прекалено много мазнина.

Съдовете на тази фирма са гаранция за добро качество на изработката, солидни и безопасни материали, които не са опасни за здравето и ефективни в пестенето на енергия и време, благодарение на специалната технология, която ускорява процеса на готвене.

Welmaxе покупка за цял живот, както и възможност за вкусно и здравословно готвене без мазнина и загоряло.

велмакс лукс еоод пловдив

Ако сте притежател на съдоветеWelmax, тук може да споделите мнението си.

Аз имам най-обикновен комплектWelmaxPremium. Получих го като подарък, всъщност малко си го изпросих от мъжа Той беше много скептично настроен заради цената, но бързо се убеди, че си заслужава. Храната е великолепна и здравословна, без мазнина. Съдовете са професионално изработени и много трайни. Сега си мечтая за уок-а, защото много обичам азиатска кухня, но сигурно него вече сама ще си го купя. Включвам се към положителните мнения.

Спортист съм и съм почитател на здравословното готвене, обожавам да готвя и сега, като пенсиониран спортист, вече имам повече време за готвене. Въпреки, че лекарите ми препоръчаха да променя храненето си, дълго време не можех да свикна с факта, че не мога да ям пържено или мазно. От съседката си чух за фирмаWelmaxи попрочетох някои мнения в интернет. Купих си основен комплект съдове плюс допълнително грил тиган, на който мога безопасно и без мазнина да пържа. Кулинарните експерименти нямат край и най-сетне ям това, което обичам, но здравословно и без чувство на вина, че не спазвам препоръките на лекарите. Колкото до самите съдове, доста солидна изработка са, нямат надраскване, нито загаряне. Мощни и удобни за ползване.
Препоръчвам съдовете наWelmax!

Здравейте, тенджерите според мен са фантастични, интензивно ги ползвам отоколо 2 години и нямат почти никакви признаци на използване и много дълго след свалянето от огъня си запазват температурата и яденето остава топло, не са много евтини, но си заслужават всеки лев, препоръчвам еднозначно.]

Освен мултивара на Велмакс и един добър тиган май нищо друго не ми трябва в кухнята

Четох различни мнения за Велмакс, но реших да рискувам, първо си купих само една тенджера, след това тигана, сега имам целия комплект и съм много доволна

Супер качество, модерен дизайн, по-малко време за готвене. Не виждам минусиИмам комплектPremiumLux от тези съдове

Много ми харесват термометрите на капаците. Много практична функция. И дръжките въобще не се нагряват! Най-добрите съдове, които съм имала досега и се надявам, че няма да ги сменям.

ПОЛСКА ФИРМА ИЗМАМА
заложи на качеството на продуктите на Велмакс,мнения на клиентите, презентации – ПОЛСКА ФИРМА Welmax